Spinning

Om du vill komma i form riktigt snabbt. Med spinning tränar du snabbt upp en bra kondition. Motstånd och tempo bestämmer du själv beroende på hur tränad du är. Spinning är en utmanande träningsform för dig som vill köra stenhårt och slippa koordinationen. Ta med vattenflaska för du kommer att svettas rejält.

TRX

TRX står för Training Resistance Xercise och TRX:en har blivit ett populärt träningsredskap, nu kan även du träna med TRX-band i grupp. Du använder din egen kroppsvikt som motstånd. Hela kroppen får en riktig genomkörare och räkna med snabba resultat.

Funktionell Träning

Med kroppens egen vikt, gummiband, step brädor eller bollar siktar vi på att få hela kroppen genomtränad på bästa sätt. Metoderna är många men målet är gemensamt: Att få en funktionsduglig och stark kropp i vardagen. Finns både i ”Basic” & ”Avancerat” och du väljer det passar dig bäst.

Tabata

Här får din kropp en riktig utmaning, ett gruppass med snabba kombinationer och utmanande övningar. Hög intensitet utlovas och konditionen kommer att förbättras men räkna även med att du blir rejält mycket starkare i hela kroppen.

Indoor Walking

Ett lagom tufft konditionspass med crosstrainer. Passet utövas stående med stavar för att aktivera hela kroppen. Din kondition kommer att förbättras märkbart, likaså formen på din rumpa.

Box

Ett tufft och kraftfullt pass med handskar och mitsar. Du tränar kondition och styrka på ett explosivt och effektivt sätt. Träning för hela kroppen. En utmaning som ger både styrka och kondition.

Core

Ett 25-minuters pass där instruktören plockar sina favoriter för bålens styrka. Hela kroppen kommer att utmanas men fokus kommer att vara på bålen. Kroppens egna vikt används på ett naturligt sätt vilket gör att du utmanas ordentligt samtidigt har du riktigt kul!

Bodyburn

Här får du röra på hela kroppen till härlig musik, snabba kombinationer ger både hjärna och kropp en utmaning. Konditionen kommer att förbättras men räkna även med att du blir starkare i hela kroppen.

HIIT

HIIT – High Intensity Interval Training: Här jobbar vi med högintensiva styrke- och konditionsintervaller. Du pressar dig så nära max som det går, detta följs av kortare perioder av vila/återhämtning. Korta intensiva sets för att kunna hålla intensiteten på topp, vilket i sin tur ökar din efterförbränning och din kondition. Passet för dig som tycker om utmaningar och att tävla mot dig själv. Varje pass är en överraskning och du kommer att känna märkbara resultat.

Styrketräning / Fria vikter

Nya medlemmar erbjuds alltid en styrketräningsintroduktion så ni känner er bekväma i lokalen och med utrustningen. Vi finns även till för att hjälpa dig hitta rätt i gruppträningen. Träning med fria vikter är en av de mest effektiva sätten att snabbt få bättre styrka och förbränning.

© 2021 RååPuls AB